Üdülés licit, árverés, akciós üdülés, olcsó nyaralás » Akciós üdülést keres? Árverés, licit, aukció üdülésekre. Licitáljon és vigye olcsóbban! Wellness, tengerpart, síelés, termálfürdő, hegyvidék, étterem árverésen.Hotel Szeleta ***Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Nyaralás Balatni. meszilaszloweboszting.comÜdülés Horvátországban - Gada Hotel*** Baska Voda NYARALÁS, ABLATONNON, BADACSONYBA, SIOFOKON,ZAMÁRDIBA, AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON. TÖBB ENGEDMÉNYES AJÁNLAT,BELFÖLDI NYARALÁS, szallas.hu Legkedveltebb Balatoni ajánlatok: AZ ÖRSÉGBE, MISKOLCON, MISKOLC TAPOLCÁN, SIOFOKON,KESZTHELYEN,ZAMÁRDIBA, APARTMANOKBA,HOTELEKBE,VENDÉGHÁZBA, SOPRONBA,HOLLOKÖN A VILÁGÖRÖKSÉGRÉSZE, JONNESWAY PROFEZSIONÁL, IDÖJÁRÁS. JONNESWAY PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMOK AKCIÓK (23) KERTI SZERSZÁMOK. Kikapcsolódás a magasban – az alpesi legelőn!1. a... VALAHOL A HEGYEKBE.idöjárás. http://www.fa-tabor.hu/index.php?oldal= Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-é... FŐOLDAL MANNASZAPPAN BOLT KISOKOS BLOG SZÁLLÍTÁ... 30 napos Budapest Győr Miskolc Pécs Szeged Debrec... Szegedi Roza Hollókő ófalu és táji környezete (1987) BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzet... balcsi.hu – kedvezményes nyaralás Apartmanok, Vendégházak, Hotelek a Balaton-parton Nyaraljon a Balaton partján! SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpress... LinkekKezdőlap KezdőlapInformációkÁllatkertü... SzállásadóknakMagyarFtHUFszallas@szallas.hu+36 7... Szegedy Róza Ház NYARALÁS A BLATONON,BADACSONYBA SIÓFOKON ZAMÁRDIBA AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON.

2011. február 6., vasárnap


 
 
 
 
 
 
Kezdőlap
Információk
Állatkertünk
Zoopedagógia
Támogatás
Galéria
Könyves játékok
Vendégkönyv
Üzemeltető adatai
Introduction
Blog
Madárbarát Kert
Year of the Bat
Carnivore kampány
Legfrissebb hírek
Kezdőlap

Kölcsönteve
Kölcsönteve visszajár,
azaz Kalifa útja Nyíregyházára

Kalifa, a tevecsődörünk 2003-ban érkezett a Miskolci Állatkertbe, ahol évekig magányosan élte életét. Hogy társra leljen, a Nyíregyházi Állatpark ajánlotta fel segítségét, így három évvel ezelőtt tőlük érkezhetett meg egy fiatal kanca, Lívia – a csapat pedig egy évvel később Kobival, a Csehországból érkezett nősténnyel vált háromtagúvá. A korábbi jó együttműködésre való tekintettel most mi siettünk a nyíregyházi kollégák segítségére: a kora tavaszi párzási időszakra Kalifa Nyíregyházára utazott, hogy ott utódokat nemzzen.

 Kalifa, a tevecsődör

Tovább...
 
Újévi újoncok
Újévi újoncok

A Miskolci Állatkertben láthatók az elmúlt év végén világra jött ifjoncok: a háziállatoknál egy bivalyborjú, a Dél-Amerika kifutóban egy guanakócsikó. Kisebb termetű lakókkal is gazdagodott az állatkert, így új állatfajként már kéknyelvű szkink is látható az oktatóterem terráriumában.


Guanakó csikó
 

Tovább...
 
 
 
Partnereink:
 Rádió Diósgyõr
Cinema City
Zenit Panzió
Kedvezmények: 
Üdülési csekk
Miskolc Kártya
Jelenleg 3 vendég online
Látogatók: 865822
Miskolc Zoo a facebookon
Regisztrált tartalom




 
Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód?Regisztrálj
 
 
 

© 2011 Miskolci Állatkert és Kultúrpark
www.miskolczoo.hu Minden jog fenntartva.
Google PageRank

Nincsenek megjegyzések: