Üdülés licit, árverés, akciós üdülés, olcsó nyaralás » Akciós üdülést keres? Árverés, licit, aukció üdülésekre. Licitáljon és vigye olcsóbban! Wellness, tengerpart, síelés, termálfürdő, hegyvidék, étterem árverésen.Hotel Szeleta ***Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Nyaralás Balatni. meszilaszloweboszting.comÜdülés Horvátországban - Gada Hotel*** Baska Voda NYARALÁS, ABLATONNON, BADACSONYBA, SIOFOKON,ZAMÁRDIBA, AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON. TÖBB ENGEDMÉNYES AJÁNLAT,BELFÖLDI NYARALÁS, szallas.hu Legkedveltebb Balatoni ajánlatok: AZ ÖRSÉGBE, MISKOLCON, MISKOLC TAPOLCÁN, SIOFOKON,KESZTHELYEN,ZAMÁRDIBA, APARTMANOKBA,HOTELEKBE,VENDÉGHÁZBA, SOPRONBA,HOLLOKÖN A VILÁGÖRÖKSÉGRÉSZE, JONNESWAY PROFEZSIONÁL, IDÖJÁRÁS. JONNESWAY PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMOK AKCIÓK (23) KERTI SZERSZÁMOK. Kikapcsolódás a magasban – az alpesi legelőn!1. a... VALAHOL A HEGYEKBE.idöjárás. http://www.fa-tabor.hu/index.php?oldal= Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-é... FŐOLDAL MANNASZAPPAN BOLT KISOKOS BLOG SZÁLLÍTÁ... 30 napos Budapest Győr Miskolc Pécs Szeged Debrec... Szegedi Roza Hollókő ófalu és táji környezete (1987) BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzet... balcsi.hu – kedvezményes nyaralás Apartmanok, Vendégházak, Hotelek a Balaton-parton Nyaraljon a Balaton partján! SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpress... LinkekKezdőlap KezdőlapInformációkÁllatkertü... SzállásadóknakMagyarFtHUFszallas@szallas.hu+36 7... Szegedy Róza Ház NYARALÁS A BLATONON,BADACSONYBA SIÓFOKON ZAMÁRDIBA AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON.

2011. február 6., vasárnap




Tisztelt látogató!



A világhálón barangolva időutazásban is része lehet a kalandozónak. Az utazó sokszor a múltat vizsgálja, hogy a jövő láthatóbb legyen. Tekintsünk először pár gondolat erejéig a múltba! A Miskolci Egyetem története több mint 275 évre tekint vissza. A világ első műszaki felsőoktatási intézménye, a Selmecbányai Bányászati Akadémia különleges tudást és értéket képviselt. Öröksége, ereklyéi a mai napig áthatják egyetemünk életét. Meggyőződésem, hogy ebben a fejlődésben a kiszámíthatóság és a stabilitás a legfontosabb szempont, az örökös megújulás képességének alapját hagyományaink, nagy formátumú oktatóink, vezető elődeink munkássága adja. »
Prof. Dr. Patkó Gyula
rektor

Állásbörze Felkészítõ Napok
2011. április 6-án a Miskolci Egyetem előcsarnokában és díszaulájában tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre az a nagyszabású találkozó, melyen lehetőség nyílik az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Az Állásbörze alkalmat nyújt a cégek bemutatkozására, állásajánlatainak megismertetésére.
A nemzeti erõforrás miniszter pályázatot hirdet a 2011. évi Felsõoktatási Minõségi Díj elnyerésére
A pályázat célja:
A pályázat célja – a Kormány 221/2006. (XI.15.) rendelete alapján – a minőségfejlesztés módszereinek alkalmazásában kiemelkedő teljesítményt nyújtó és folyamatos fejlődést mutató felsőoktatási intézmények és szervezeti egységeik elismerése.
Pályázati felhívás - A Kunsági Éden étolaj márkaarculatának kialakítása
Az Nt Kft, mint a Kunsági Éden étolaj gyártója és forgalmazója támogatni szeretné a felsőoktatásban tanuló diákokat. Ennek érdekében az alábbi pályázatot hirdetjük meg.
GE Foundation Scholar-Leaders ösztöndíjprogram. Pályázati határidõ 2011. március 4.
Great scholarship opportunity: GE Foundation Scholar-Leaders Program
"Erõs Gyula Díj" pályázatok beadási határideje 2011. április 30.
Az Erős Gyula Alapítvány ismét meghírdeti az ERŐS GYULA DÍJ-at, a díj az Erős Gyula Alapítvány kuratóriumának 2010. december 20-i döntése alapján kerül kiírásra.
Diák Iroda – tanácsadó szolgáltatás
A tanácsadó szolgáltatást az egyetem bármely hallgatója, oktatója és dolgozója térítésmentesen veheti igénybe előzetes bejelentkezés alapján.
NETWORKSHOP 2011 - Kaposvár
2011. április 27. és 2011. április 29. között kerül megrendezésre az NIIF Program keretében a NETWORKSHOP 2011 konferencia, melynek színhelye Kaposvár, a Kaposvári Egyetem lesz.
PÁLYÁZAT! - Magyar Szabadalmi Hivatal Szakdolgozat és Diplomamunka Pályázata
A szellemitulajdon-védelem alapjainak megismerésére, a hallgatók tudásszintjének fokozására a Miskolci Egyetem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány és a Magyar Szabadalmi Hivatal pályázaton elnyerhető egyedi hallgatói ösztöndíjat létesít a Magyar Szabadalmi Hivatal pénzügyi támogatásával a Miskolci Egyetem végzős hallgatói részére.

Hírlevél archívumÚj hír felvitele | Archívum
Postai cím: 3515 Miskolc-Egyetemváros * Központi telefon: (36) 46 565-111 * Webmester: W3admin@Uni-Miskolc.Hu 
Copyright © 2003-2011 ME Számítóközpont
Designed by COMTRANS

Nincsenek megjegyzések: