Üdülés licit, árverés, akciós üdülés, olcsó nyaralás » Akciós üdülést keres? Árverés, licit, aukció üdülésekre. Licitáljon és vigye olcsóbban! Wellness, tengerpart, síelés, termálfürdő, hegyvidék, étterem árverésen.Hotel Szeleta ***Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Nyaralás Balatni. meszilaszloweboszting.comÜdülés Horvátországban - Gada Hotel*** Baska Voda NYARALÁS, ABLATONNON, BADACSONYBA, SIOFOKON,ZAMÁRDIBA, AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON. TÖBB ENGEDMÉNYES AJÁNLAT,BELFÖLDI NYARALÁS, szallas.hu Legkedveltebb Balatoni ajánlatok: AZ ÖRSÉGBE, MISKOLCON, MISKOLC TAPOLCÁN, SIOFOKON,KESZTHELYEN,ZAMÁRDIBA, APARTMANOKBA,HOTELEKBE,VENDÉGHÁZBA, SOPRONBA,HOLLOKÖN A VILÁGÖRÖKSÉGRÉSZE, JONNESWAY PROFEZSIONÁL, IDÖJÁRÁS. JONNESWAY PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMOK AKCIÓK (23) KERTI SZERSZÁMOK. Kikapcsolódás a magasban – az alpesi legelőn!1. a... VALAHOL A HEGYEKBE.idöjárás. http://www.fa-tabor.hu/index.php?oldal= Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-é... FŐOLDAL MANNASZAPPAN BOLT KISOKOS BLOG SZÁLLÍTÁ... 30 napos Budapest Győr Miskolc Pécs Szeged Debrec... Szegedi Roza Hollókő ófalu és táji környezete (1987) BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzet... balcsi.hu – kedvezményes nyaralás Apartmanok, Vendégházak, Hotelek a Balaton-parton Nyaraljon a Balaton partján! SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpress... LinkekKezdőlap KezdőlapInformációkÁllatkertü... SzállásadóknakMagyarFtHUFszallas@szallas.hu+36 7... Szegedy Róza Ház NYARALÁS A BLATONON,BADACSONYBA SIÓFOKON ZAMÁRDIBA AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON.: Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-ért az Éden Sun and Beauty Szépségszalonba (57%-os kedvezmény)

2011. április 29., péntek

Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-ért az Éden Sun and Beauty Szépségszalonba (57%-os kedvezmény)



Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-ért az Éden Sun and Beauty Szépségszalonba (57%-os kedvezmény)

Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-ért az Éden Sun and Beauty Szépségszalonba (57%-os kedvezmény)

Fontos

Bónusz beváltható:
2011. május 6 – július 31.
Más kedvezménnyel nem összevonható.

Jó, ha tudod

  • 80 percnyi szolizás, amelyet annyi alkalomra osztasz be, amennyibe szeretnél
  • Ergoline csövek
  • Dynamic Power vezérlés az egyenletes barnulásért
  • Relaxáló zene és MP3 csatlakozó a kapszulában
  • Az időminimum 6 perc
  • A Belvárosban, a Bajcsy-Zsilinszky úton
Brigád ár
3.000 Ft
Rendes ár:Kedvezmény:Megtakarítás:
7.000 Ft57%4.000 Ft
Az ajánlat érvényes:
82
óra
33
perc
48
mp
168 vásárló
Megkaptuk a kedvezményt!
07:40-kor megvolt 10 vásárló
Küldd el az ismerőseidnek!FacebookTwitterIwiwEmail
Nyár van, alig fürdőruhában, égetem magam a napon. Mindenki ismeri ezt a Neoton-számot? A napon kozmálással viszont jobb, ha vigyázol. Van egy jobb ötletünk: a Bónusz Brigád legújabb ajánlatával 80 perces szoláriumbérletet kapsz az Éden Sun and Beauty Szépségszalonba 7.000 forint helyett 3.000 forintért.

Igaz, hogy jön a nyár, amikor egy kis napfényért nem kell a trópusokra utazni, de nem mindenki szeret és nem mindenkinek van lehetősége szabadtéren napozni, vagy azért, mert nincs a környéken megfelelő hely, vagy azért, mert sokkal jobban szereti a szolárium kapszula meghitt és szemérmes magányát. Újabb ok a tavaszi-nyári szolizás mellett, hogy a nagy nyári napozások előtt nem árt egy kicsit fölkészíteni bőrödet a Nagy Testvér erős sugaraira. Az Éden Sun and Beauty szoláriumban bónuszunkkal összesen 80 percen keresztül napozhatsz, és természetesen te döntöd el, hogy milyen adagokban használod fel ezt a keretet.

Az Éden Sun and Beautyban Ergoline gépek és csövek gondoskodnak a szép barna színedről, a Dynamic Power vezérlés pedig biztosítja, hogy mindig egyenletesen barnulj. A kapszulán belül választható relaxációs zene, vagy rádión látnak el szórakoztató háttérmuzsikával, de ha hozott anyagból dolgoznál, nosza: a gépben MP3 csatlakozó is van. És hogy teljes legyen a kényelmed, a gép aromás testpermetet is hint rád – ha kéred. Ebben a szalonban álló és fekvő szoláriumokat is találsz, csak rajtad áll, hogy melyikben szeretnél inkább barnulni.

Tetszik? Lájkolod?
  • Éden Sun and Beauty Szépségszalon
    1065 Budapest
    Bajcsy-Zsilinszky út 43.

    Nyitva tartás:
    H-V: 8-24 
  • +3630 612 7273

Nincsenek megjegyzések: