Üdülés licit, árverés, akciós üdülés, olcsó nyaralás » Akciós üdülést keres? Árverés, licit, aukció üdülésekre. Licitáljon és vigye olcsóbban! Wellness, tengerpart, síelés, termálfürdő, hegyvidék, étterem árverésen.Hotel Szeleta ***Hotelünk a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Nyaralás Balatni. meszilaszloweboszting.comÜdülés Horvátországban - Gada Hotel*** Baska Voda NYARALÁS, ABLATONNON, BADACSONYBA, SIOFOKON,ZAMÁRDIBA, AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON. TÖBB ENGEDMÉNYES AJÁNLAT,BELFÖLDI NYARALÁS, szallas.hu Legkedveltebb Balatoni ajánlatok: AZ ÖRSÉGBE, MISKOLCON, MISKOLC TAPOLCÁN, SIOFOKON,KESZTHELYEN,ZAMÁRDIBA, APARTMANOKBA,HOTELEKBE,VENDÉGHÁZBA, SOPRONBA,HOLLOKÖN A VILÁGÖRÖKSÉGRÉSZE, JONNESWAY PROFEZSIONÁL, IDÖJÁRÁS. JONNESWAY PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMOK AKCIÓK (23) KERTI SZERSZÁMOK. Kikapcsolódás a magasban – az alpesi legelőn!1. a... VALAHOL A HEGYEKBE.idöjárás. http://www.fa-tabor.hu/index.php?oldal= Nyolcvan percnyi barnulás. Szolibérlet 3.000 Ft-é... FŐOLDAL MANNASZAPPAN BOLT KISOKOS BLOG SZÁLLÍTÁ... 30 napos Budapest Győr Miskolc Pécs Szeged Debrec... Szegedi Roza Hollókő ófalu és táji környezete (1987) BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzet... balcsi.hu – kedvezményes nyaralás Apartmanok, Vendégházak, Hotelek a Balaton-parton Nyaraljon a Balaton partján! SzervízKapcsolatSúgóLinkekVendégkönyvÁSZFImpress... LinkekKezdőlap KezdőlapInformációkÁllatkertü... SzállásadóknakMagyarFtHUFszallas@szallas.hu+36 7... Szegedy Róza Ház NYARALÁS A BLATONON,BADACSONYBA SIÓFOKON ZAMÁRDIBA AZ ÖRSÉGBE,MISKOLCON.: Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa

2011. február 14., hétfő

Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa


Új Magyarország terv
Hirdetések
Kiemelt weblapok:
"Adj vért és ments meg három életet!"
Évente közel fél millió beteg embertársunk vár segítséget.
Letölthető weblap sablonok
A weblapsablonok.com oldal kiemelt forrása a minőségi weboldal sablonoknak.
Magyar Vöröskereszt
Adományozzon a Magyar Vöröskeresztnek!
Keresőszolgálat
A Vöröskereszt segítséget nyújthat Önnek családtagjai keresésében.
Hitel ügyintézés
Túl magas a törlesztőrészlet? Pénzre van szüksége? Váltsa ki meglévő hitelét!
IT-NAV Hungary 
Honlapszerkesztés Weblapkészítés, akár díjmentesen is! Kereső marketing, tárhely, tejleskörű szolgáltatás!
Címlap

Badacsonytomaj - Badacsony a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató! Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy kíváncsi szépségeinkre, értékeinkre, hogy kíváncsi ránk! Vártuk már Önt, hisz Ranolder püspök a XIX. században ezt írta nekünk:

"... s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke.  ... egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak. "

A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő bennünket már mind rabul ejtettek, magukhoz láncoltak Bízom benne, hogy most Önök következnek Badacsonynak szelleme van! Ha megállnak egy pillanatra, és csendben figyelnek, hallgatják az egykor itt vonuló vad kelta hordák zaját, a békés avarok mindennapjainak hangjait, a római szekerek zörgését. Valóban, ahogy az "Erre inni kell!" című könyvecskében írja a szerző:

"Mert emberek jönnek-mennek a hegyen, életek életek után, a szellem azonban érintetlen marad. Megejtően szép, fenséges, adakozó, kifoszthatatlan és eltékozolhatatlan."

Kívánom, hogy érintse meg Önöket is a hely szelleme, az emberek barátsága, vendégszeretete! Kóstolják meg borainkat, melyekbe ezer évek tapasztalatát, bánatát, örömét préselték a dolgos kezek.

A városunk minden lakója nevében kívánok kellemes ittlétet!

Krisztin N. László
polgármester

Meghívó Pénzügyi, Ügyrendi, Mezőgazdasági és Városfejlesztési Bizottsági ülésre

Badacsonytomaj Város Önkormányzat Pénzügyi, Ügyrendi, Mezőgazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2011. február 18-án (pénteken) 7,30 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében rendkívüli ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirendi javaslat:

1. A Pipitér Közös Fenntartású Napközi Otthonos Óvoda 2011. évi költségvetési tervezete
2. A Tatay Sándor Közös Fenntartású Általános Iskola 2011. évi költségvetési tervezete

Kérem, hogy a bizottsági ülésen megjelenni szíveskedjen.

Badacsonytomaj, 2011. február 11.

Orbán Péter
bizottság elnöke

Meghívó együttes ülésre

Badacsonytördemic Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testület és Badacsonytomaj Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 18 -án (pénteken) 09.00 órakor együttes ülést tart, melyre tisztelettel meghívjuk.

Az ülés helye: Badacsonytomaj Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

NAPIREND:

1. A Tatay Sándor Közös fenntartású Általános Iskola 2011. évi költségvetési tervezete

Kérjük, hogy az együttes ülésen részt venni szíveskedjen.

Badacsonytomaj, 2011. február 11.

Vollmuth Péter                Vella Ferenc Zsolt               Krisztin N. László                    
polgármester                           polgármester            polgármester

Meghívó közmeghallgatásra - időpontváltozás!

Badacsonytomaj település a Badacsony Régió öt másik önkormányzatával (Ábrahámhegy, Badacsonytördemic, Káptalantóti, Szigliget, Salföld) együtt lehetőséget kapott arra, hogy Brüsszelben, a Magyar Kulturális Intézetben kiállítás keretében 2011. február 15. és március 23. között bemutatkozhasson.

A nagyszabású megnyitó ünnepség időpontja, 2011. február 15. sajnálatos módon egybeesik a Közmeghallgatás korábban meghirdetett időpontjával.

Tekintettel arra, hogy a megnyitó ünnepségen magas rangú diplomaták, üzletemberek, politikusok vesznek részt a településünket méltó módon kell képviselnünk! Ugyanakkor a Közmeghallgatáson való megjelenés, együttgondolkodás is fontos számunkra!

Ezért Képviselő-testületünk úgy döntött, hogy számítva a megértésükre a Közmeghallgatás időpontját módosítja. A helyszín és a napirend nem változik!

A Közmeghallgatás új időpontja:  2011. február 17. (csütörtök) 18.00 óra


Badacsonytomaj Város Képviselő-testülete nevében:

Krisztin N. László
polgármester
Hirdetés
Kulturális ajánlatok - Badacsonytomaj
Önkormányzati határozatok, testületi anyagok
Badacsonyi programok
Ma 2011. február 14., hétfő, Bálint és Valentinnapja van. Holnap Kolosés Georgina napja lesz.
Sablonválasztó
badacsonytomaj3
Kiadványaink
Régiós Kártya
Badacsonyi Régiós Kártya
Városháza tervezet
Városháza tervezet
Napló
Önkorm. szolgálat
Önkormányzati szolgálat

Nincsenek megjegyzések: